Humöret är glatt :)

Idag har jag varit på sååå himla bra humör! Min PD har börjat gå tillbaka, varför i h*lvete fick jag inte denna salvan tidigare!
Mitt självförtroende har så smått börjat komma tillbaka!
Dock så är jag väääldigt torr just nu, men de trillar bort så småningom.
Jag vet att jag gör helt fel, men iaf.. Jag har hittat en primer från ''bareMinerals''. Den ska va bra för torr hud och ska jämna ut huden innan man lägger på foundation. Den innehåller ingen parfym eller några konserveringsmedel, plus att den är oljfri! Men den kostar också!
Så imon gör jag ett försök till att sminka mig och komma ut lite denna fredagskväll.. JAg har trots allt suttit inne på mitt rum i dryga två veckor.....
Så imon får ni bild innan jag sminkar mig, och sen när jag lagt på smink :) Så får vi se om primern är något jag kan rekommendera!
Juste, vill bara säga att jag inte har ont längre, klådan har stillat sig och det kliar nästan ingenting alls. Svedan har försvunnit helt! Herregud va man kan känna sig lättad, som om en sten lyfts från hjärtat :)
Hjärtliga hälsningar

Ny salva

Mina eksem kliar extremt mycket.. Vilket gör att jag inte kan sova om nätterna, och om jag skulle somna så ligger jag och kliar i sömnen enligt min mamma. Jag tror också att jag fått en rädsla för att somna och råka klia ''sönder'' utslagen...
Vi har ringt tillbaka till min hudläkare idag. Éfter ett par samtal fick jag någon ny salva att lägga på morgon och kväll. Salvan heter Elidel. Den är till för atopiska eksem, vilket är eksem som är väderberoende..
Salvan ska stilla klådan och förhoppningsvis stilla utslagen.
Än så länge har den inte stillat klådan, dock bara använt den en gång. Men den svider inte och ''torkar'' fort, vilket är skönt!
Efter allt var salvan hur dyr som helst, och den måtte va bra! Jag ger salvan ett ärligt försök, eftersom att jag står ut med denna!
Bild på mig idag kommer lite senare!
Tankar till er / 17-åringen

RSS 2.0